Tamboer | Contact

Tijdloos wonen in Turnhout

De ligging van Tamboer is uniek, je nieuwe thuis is dat ook. De L-vormige residentie met 75 appartementen is het schoolvoorbeeld van duurzaam wonen. Zowel op het vlak van inplanting in een groene zone, als qua architectuur en technieken.


De appartementen zijn ‘bijna-energieneutraal’ (BEN). BEN-gebouwen verbruiken weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water door hun optimale isolatie. De energie die nog nodig is, wordt uit groene energiebronnen gehaald. Verwarmen gebeurt bijvoorbeeld via een warmtepomp. Dat is uiterst milieuvriendelijk dankzij een minimale CO2-uitstoot, met een heel lange levensduur en zo goed als geen onderhoud. Jouw winst? Een laag verbruik en een groot rendement – dat voel je in je portemonnee.

 

 

Contacteer makelaar  

Home | Contact

Zin om hier te wonen?

Jouw nieuwe thuis in Turnhout?

En, overtuigd dat Tamboer jou op het lijf is geschreven? Nog vragen over het woonproject? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Wij kijken er alvast naar uit om dit project helder uit de doeken te doen.  

De Boer en Partners en Heylen vastgoed, begeleidt je bij het ontdekken van ons volledige aanbod en zoekt samen met jou naar het perfecte appartement dat volledig aansluit bij jouw persoonlijke verlangens.

Grote Markt 22
2300 Turnhout

Tel: +32 14 22 42 00
E-mail: turnhout@deboerenpartners.be
Web: www.deboerenpartners.be

L-HEYLENvastgoed_standaard_cmyk

Kempenlaan 32
2300 Turnhout

Tel: +32 14 73 38 82
E-mail: info@heylenvastgoed.be
Web: www.heylenvastgoed.be

Een investering
die rendeert

Investeren in vastgoed is sowieso een goed idee, ook als je niet op zoek bent naar een eigen stek maar een opbrengsteigendom. De unieke ligging, de toekomstgerichte architectuur en de hoogwaardige materialen en aankleding maken deze appartementen gegeerd. Tel daar nog de prima woonkwaliteit en het lage energieverbruik bij – allemaal extraatjes die je vastgoed aantrekkelijk maken om te verhuren tegen interessante
opbrengsten.  

DC Belgium, ontwikkelaar van bloeiende buurten

DC Belgium is al decennia een toonaangevende ontwikkelaar in heel het land. Met zo’n 250 woonunits per jaar, behoort de firma tot de top van de Belgische projectontwikkelaars. Betaalbare kwaliteit, een gevarieerd woonaanbod en veel ruimte voor groen zijn maar enkele van de vele pluspunten. 

 

Onze missie? Bloeiende buurten ontwikkelen op maat van de bewoners, met respect voor de omgeving en het milieu. Op locaties met veel potentieel, een vlotte bereikbaarheid en noodzakelijke behoeften op een boogscheut. 

 

Onze ervaring garandeert gemoedsrust: een betrouwbare investering, met oog voor de normen van vandaag en morgen.